Terveisiä Transrasvastanista

Transrasvastan on todellinen paikka Yhdysvalloissa. Sitä ei ole tunnustettu omaksi valtioksi, sillä kukaan ei usko Transrasvastanin kansan selviävän hengissä ilman ulkopuolista apua.

Suomalainen media-alan edustaja pääsi tutustumaan yhteisön elintapoihin.

Mediakortti

Transrasvastanilaiset eivät yleensä tiedä muun maailman olevan olemassa. Jos he tietävät, se ei kiinnosta heitä.

Tärkeintä transrasvastanilaisille on tehdä oma olo mahdollisimman mukavaksi.

Ylitettyään yltäkylläisyyden rajat transrasvastanilainen kuolee ennenaikaisesti sydän- ja verisuonitauteihin. Heistä jää kuitenkin maailmalle lähes ikuinen muisto muovikrääsän ja muun jätteen muodossa.

Olette kaikki kyllä kuulleet transrasvastanilaisista ja heidän kulttuuristaan, mutta tässä kolme havaintoa lähietäisyydeltä.

*Toim. huom: Maan nimi viittaa paitsi transrasvaan, myös kaikkeen muuhun höttöön ja huttuun, joka liian suurina annoksina aiheuttaa kokemattomalle pahoinvointia. 

1. Transrasvastanilaiset ovat perustaneet kokonaisia kaupunginosia yksinomaan palvelemaan omia tarpeitaan.

Tyyppiesimerkki löytyy Atlantan laitamilta, muutaman ison tien risteykseen kohonneesta paikasta nimeltä Avalon.

Avalon

Live at Avalon

Tällaista on elämä Avalonissa:

Saat asua kaukana kaikesta likaisesta ja hankalasta. Sinua palvelee siivoojien, ruoanlaittajien ja viihdyttäjien armeija – joita tosin tuskin huomaa, niin tehokkaita he ovat. Tien varsilla ei ole edes pölyä.

Naapureinasi on vain kaltaisiasi hyvin toimeentulevia ihmisiä. Te muistutatte toisianne, sillä käytte samalla plastiikkakirurgilla.

Kaduilla soi aina musiikki. (Jostain syystä jatkuva kevyen popin kuuntelu miellyttää transrasvastanilaisia. En suosittele kokeilemaan kylmiltään.)

Kaiutin

Yllä kuva musiikkikaiuttimesta, joita on piilossa joka paikassa.

Mekkoja

Vaatekaupat myyvät kaikkea kaunista: lapsille rusetillisia mekkoja ja paitiksia, aikuisille silkkiä ja mitä tahansa kallista.

Dry bar

Hiuksesi ovat aina hyvin, koska voit käydä kampaamassa ne ”dry barissa”.

Ruokaa sinun ei tarvitse laittaa, sillä Avalonissa ravintola on aina lähelläsi ja ruokakaupan deli saa Stockan näyttämään mäkkärin tiskiltä.

Suuvesi

Kenenkään hengitys ei haise, sillä yleisessä vessassa on aina tarjolla suuvettä.

2. Transrasvastanilaisten autot ovat joko pakettiauton kokoisia tai ihan pieniä. 

Ei poikkeuksia.

Iso auto

Pieni auto

Suurissa autoissa arvostetaan ilmeisesti leveää penkkiä omalle pepulle, sillä yleensä niissä ajetaan yksin. Pienet, nopeat autot taas saavat kuskien pienet asiat tuntumaan suuremmilta.

Auton suuruus on kätevää myös esimerkiksi uimarannalle mentäessä.

Transrasvasvastanilaisille on tärkeää, että päiväreissulle mahtuu mukaan: kaasugrilli, telttakatos, tuolit, pöydät, nukkumateltta, patjat, riippumatot sekä monta kylmälaukullista ruokaa ja juomaa.

Hei, mukavuus ennen kaikkea.

3. Tyypillisin ominaisuus transrasvastanilaisille on, että he rakastavat ostaa ja kuluttaa.

Suuret asunnot, autot ja tyhjä elämä on täytettävä tavaralla.

Osta!

Polvialusta

He tarvitsevat kaikenlaista välttääkseen epämukavaa oloa. En tiennyt tarvitsevani esimerkiksi polvialustaa, jolle nojautua kun kylvetän lastani.

Lisäksi he haluavat valinnanvaraa. Ruokakauppojen hyllyt notkuvat eri vaihtoehtoja jokaiselle ruoka-aineelle (murohylly on vaikuttava).

Ruoka ylipäätään on kulutusjuhlaa. Malliesimerkkejä transrasvastanilaisen ruokavaliosta ovat muun muassa:

Kaikkien yllämainittujen asioiden vuoksi transrasvastanilaisia hymyillyttää paljon. Olen havainnut, että mitä tahansa heille sanonkin, he suhtautuvat minuun ystävällisesti ja hunajaisesti hymyillen.

Ja mikäs heillä ollessa, kun ympäröivä Yhdysvallat pitää hyvää huolta siitä, että transrasvastanilaiset voivat jatkaa eloaan pumpulissa, sillä he ovat tärkeitä taloudelle: transrasvastanilaisethan työllistävät hirmuisan määrän ihmisiä, ja lisäksi he kasvattavat lapsistaan kulutusta rakastavia aikuisia.

Lasten autoja

Yllä kuva lelukaupan lastenauto-osastolta. Tyttäremme meni hiukan sekaisin, kun näki nämä.

Niin se pyörä pyörii. Transrasvastan käytännössä kannattelee Yhdysvaltojen taloutta.

Hieno kansa.

(Tiedän, että transrasvastanilaisten keskuudessa elää älykkäitä ja ympäristöasioista sekä muusta maailmasta tietoisia asukkaita. Samoin täältä löytyy köyhyyttä ja ihmisiä, joille mikään ei ole itsestään selvää. Tämä rasvapullistuma oli kuitenkin raportoimisen arvoinen aihe.)

3 thoughts on “Terveisiä Transrasvastanista

  1. Päivitysilmoitus: Mollaamisesta ja kunnioittamisesta | Wallut

  2. Päivitysilmoitus: Halojaa, täällä opiskelija | Wallut

  3. Päivitysilmoitus: Ensimmäisestä vuodesta jäi mieleen hiki ja muutama muu juttu | Wallut

Jätä kommentti